Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd..

Leende du beskåda, leende du omfamna världen,leende du tog vara på livet...
Och allt blev genast så enkelt!..




Fri vers av Blue-star
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star