Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan

Tänk att det blir så svårt att leva
när man funnit någon att älska.
Någon att älska inifrån och ut,
villkorslöst och fullkomligt.
Tänk att det blir så svårt att leva utan då.

Det spelar ingen roll vad jag säger,
för orden når aldrig in till dig
och tystnaden efteråt är så plågsamt högljudd.
Det som hörs är mina sönderskavda knäskålar
som faller i bitar
och min bröstkorg som går itu.

Hela min världsbild förändrades med dig
och ingenting blev någonsin enklare.
Bilden av mig själv förändrades hos dig
och ingenting är vackrare nu.
Bara tommare, kallare.

Hårdare.


Tänk att det är svårt att leva
när jag funnit dig
att älska.

Inifrån och ut.
Villkorslöst och fullkomlig.

Tänk att det är så svårt att leva
utan

nu.




Fri vers av Ros
Läst 294 gånger
Publicerad 2010-12-12 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ros