Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte igen

Läser på skärmen
Jag visste det, precis så

Igen

Du minner så mycket om honom
för mycket och jag orkar inte det igen

Situationerna upprepar sig och jag ser mönster där de egentligen inte alls finns
Mönster från dig

Minnen från allt det där som i slutet gjorde så ont
men som just då var värt var enda sekund

Naivt skräckslagen
vill inte igen men vägrar inse
jag är paranoid, naiv och arg
frustrerad

Vill bara låta verkligheten vara

Jag vågar inte lite på eller låta vara
Så lik, mönster, smärta, liv




Fri vers av Andunelen
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-12-14 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen