Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheten att glömma

Alldeles för djupt
inrotade i varandra
en längtan
så stor
att få ha dig nära
men även
kunna äga
möjligheten
att glömma
allt

mina egna
längtande tankar
sliter sönder mig
inifrån
och ut

mina ögon
avslöjar det hemliga
inom mig
som jag lovat
mig själv
att aldrig
någonsin
visa någon

avslöjar det som jag
skulle grävt ner
långt ner
i avgrunden
men inte kunde
för rädslan
hindrade mig

varför äger
inte jag
möjligheten
att glömma?




Fri vers av LostWords
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostWords
LostWords