Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du nådde ditt mål

I mina ögon
finns en karta
över hur du
bröt ner mig

sakta men säkert
nådde du ditt mål

i ditt huvud
skapade du en vision
en önskning
som du fullföljde

men jag anklagar dig inte
det kan jag inte
för det som en gång
fanns där
finns fortfarande kvar
inom mig

det enda jag har kvar
är minnes-bilderna
i mitt huvud

du var som
solens heta strålar
en molnfri sommardag

men det är bara
mina minnen

vem kan bevisa
att det är sant

håller jag på
att tappa förståndet
minns jag rätt
eller skapar jag
egna minnen
för att du ska
framstå som bättre




Fri vers av LostWords
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-08-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LostWords
LostWords