Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen

Vännen

Men du, varför har du dom tankar
Som egentligen inte borde finnas där.
Jag vet att vi lever i en konstig värld
men det är inte en av alla oss som skapat den

livet kan kännas värdelöst ibland men det
finns ju trotts allt ljus som visar sig lite då och då
i det mörker man befinner sig i . men tänk om snälla du
de kan vara svårt men du är mer värd att tänka fler gånger
än bara en på hur det är.

Jag vet ju om att din livsglädje är låg , mycket låg.
Men det glada är väl alla vännerna du har, ja, dom som
vill ha dig i sin närhet dom som har sin trygghet med dig.
En trygghet som betyder så mycket för oss alla, en närhet
som känns långt in i hjärtat.

För mig är du en underbar och bra vän som ställer upp
Fast du själv har sjukt ner i djupet, en som vill hjälpa andra
som också vill hjälpa dig.

Less på livet är vi alla ibland men finns de nån bättre
Värld att leva i egentligen? Utan vänner utan hopp utan
tro på de som är bra. ?

men börja om min vän, från början. Det kan ta tid men den
tiden är så mycket mer värd än vad det ser ut vid första anblicken.

De handlar om vilja , lust och ork att kämpa. Allt är en kamp
i dagens läge, det onda i själen förtrycker det goda. Med det
menar jag att allt det som är dåligt och svart slår ut det som tycks vara
bra , lyckligt och fint.

Men försök ta dom första stegen mot ljuset igen, dom kan vara små
Och det kan finnas fallgropar på vägen. Undvik dom om du kan.


Från en vän som verkligen bryr sig om dig . som älskar dig.

// Crystal_Dragon




Övriga genrer av Crystal_Dragon
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-12-06 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crystal_Dragon