Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

Dimman är tät och kryper över byn
jag hör dom sorgsna fåglanas sång
i nattetid,
jag får ingen frid.

ingen frid att tänka gott
de jag har fått har
ensamheten tagit bort

jag tänkte; ska jag vara
kvar här i dimman
för en klarsyn av en sorgsen
man

en man som inget har än
sig själv vill så gärna gå ner
i en älv

vart va jag en gång i den sång
som ångesten tog fång

allt är stilla som på kort
varför gick tiden så fort.


skrivet den 5 augusti 2005 kan inte min lycka komma hem??




Övriga genrer av Crystal_Dragon
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crystal_Dragon