Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något ensligt över att ha en crush i en hollywoodskådis





men jag kan inte hjälpa hur ditt hår ligger
då det är fuktigt
hur tänderna fungerar
och kroppen inbjuder
till fantasier



då jag vaknar och inser
var i livet jag befinner mig

och alla jag känner attraktion till
är milslångt bort
om än ej i L.A
så psykiskt
så långt
borta

från lilla mig




Fri vers av ModeMelissa
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-28 21:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hade jag en crush på Julia Roberts.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

ModeMelissa