Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber

Bevakade din rygg och dina händers konturer från skuggan av en gränd
men mitt hjärta slår dubbla slag
du och dina drömmar är inte där jag och mina är

Du betyder inget men du är allt jag har
själv är jag borttappad på vägen
som en vante
Granskar mina beniga lår och stora ögon och förstår aldrig
förmår inte min kropp att le mot något som dig

Lämna min kropp sönder
för du har ingen själ du är bara en maskin med rygg och händer
vilka jag bevakar från skuggan av en gränd




Fri vers av P'u
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-12-06 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u