Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väg jag inte vill vandra

ditt raseri
dina demoner
äter långsamt upp min glädje
din svarta hund
jagar dej när du är trött

du gav mej
en utväg
en väg jag inte vill vandra
en väg
utan dej

det är inte så jag vill leva
jag vill leva med dej
med er båda
utan din svarta hund
din ångest
utan min




Fri vers av that girl
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

that girl