Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han flyttade.


En flicka ska åka frittfall

Ett år
Nästan
Har gått
En massa ansikten
Har varit dina
I nästan ett år
För jag klistrade på dig
På dem
Så att ett år bara behövde vara en dag

Jag kände inte dig
Ändå gick en puls som en skenande tåg
Igenom min darriga kropp
När jag rörde vid dig

Och alla killar hatade dig
Och du var en badboy
Och jag var en flicka
Jag har växt sedan dess
Men med dig är jag fortfarande en flicka

Det var den dagen
Då jag lånade din jacka och
Gav dig ciggen som låg i din jackficka
Den dagen som vi gungade tillsammans
Och jag var en flicka
Och du en badboy
Fast mera som en pojke då
Och jag sa: Detta är din sista dag med oss.
Och du sa: ja
Och jag ville fråga: kommer du sakna mig alls?

Men det gjorde jag inte.

Var det som jag avgudade
Ditt sätt att fråga hur mycket klockan var
Eller hur du var en pojke i en badboy kostym
Eller hur mycket jag hoppades att det var så
Något var det
Som fick mig att
Falla
Där satt jag
På fritt fall tilt
Svävade för att falla

Det har gått nästan ett år
Men jag sitter fortfarande där uppe
I tilten


För jag väntar på att falla




Fri vers av Den outtalade
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-31 01:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar nostalgisk skrivelse, och ja, en flicka ska åka fritt fall. Härligt.
2011-02-08

  Hurricane
Jag håller helt med MissSnowflake
Den delen var helt fantastisk.

Den lade krokben
På mig
Den fick mig att falla
Fast ganska mjukt ändå.

Gillar starkt.

*/Hurricane
2011-02-04

  Hurricane
Jag håller helt med MissSnowflake
Den delen var helt fantastisk.

Den lade krokben
På mig
Den fick mig att falla
Fast ganska mjukt ändå.

Gillar starkt.

*/Hurricane
2011-02-04

    vilgot hellros
svävade för att falla!! ge mig den raden!:) mycket bra
2011-01-02

  Didilou
"Något var det
Som fick mig att
Falla
Där satt jag
På fritt fall tilt
Svävade för att falla"

Fantastiskt
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade