Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi och inga andra

Dina fingertoppar på min mage
en vibrerande hud som vibrerande mark en het, ångande, svettig sommardag

Du stryker lätt men ändå på något sätt frustrerat, extatiskt bort svettpärlorna från min fjuniga mage som hetsigt andas in.. och sedan ut, som i stötar




Mina naglar mot det sträva
Som om jag försöker vrida ur det sista av dig, ur dig, i mig



Dina ögon är klarare än någonsin. Likaså mina, i dina.



Sluta aldrig få mig känna såhär. Lycklig. Frustrerad. Vacker
För när du är sådär du blir jag ett jag i ett vi som inte går att få nog av




Fri vers av Suddad
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 21:18



Bookmark and Share


  Suddad
Har du aldrig varit förälskad? I kärlek kan man känna alla känslor, även om det inte borde vara möjligt.
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Hur kan man vara lycklig och frustrerad samtidigt?
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad