Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret som saknar färg

Det är inte borta
För det har aldrig funnits

Så jag vet inte hur det ser ut
Eller hur det känns

Jag vet bara att det är stor skillnad
På det som ej existerar
Och det som fattas

För det ej existerande
Finns inte
Men det som fattas
Är ersatt
Med ett tomrum

Som gör att jag känner
Att jag känner att jag saknar något jag inte saknar
För jag vet inte hur det ser ut
Eller hur det känns




Övriga genrer av Suddad
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad