Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos henne finns minnen kvar, hos mig finns ovissheten

Hur började hon se dig
Var hon där jag är nu
Men ändå gick det så fel?

Eller förstod hon inte vad hon hade
Började mitt i
Sökte hon sig inte inåt
Lät hon utsidan komma sist
Så allt blev fel

Blev ytan ytlig
Och de små sakerna som bildar dig
Något hon ville radera
Amputera

Eller var hon där jag är nu
Och jag bara inte ännu kommit så långt att se
Att mitten är långt ifrån mitten?




Fri vers av Suddad
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad