Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tänker så fyrkantigt

Du kallar mig fånig
När jag vill mata ankor
och när jag planerar resor
till månen
Du tror inte på stjärnfall heller

Jag sa:
Men tänk om en dag
du hittar en räv i din hatt som sa
- här ligger en hund begraven.

Du skakar på huvudet och skäller på Disney

Du tänker så fyrkantigt

Varför ser du inte
det fina i betong
Varför bjuder du inte upp
den där tjejen mittemot
Är det för att du inte tror på
sagor heller?


Nej just det, du gillar ju inte Disney.


Nåja vad är väl en bal på slottet?
Det kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig
...


Eller kanske alldeles underbar




Fri vers av Den outtalade
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-09 21:27



Bookmark and Share


    vilgot hellros
denna var härlig :)
2011-01-12

    ej medlem längre
ah mycket bra, glad, lite snäsig gladgörande :)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade