Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på det sjätte smäller det

Jag står där
med andan som en
stor jävla fet padda
i halsen

Det är ju inte så svårt
det är ett kliv
resten gör liksom sig själv

Jag står där helt ensam
alla andra har gått
"du klarar inte av att hoppa"
var några ord jag kunde
urtyda ur virvelströmmen
i mina tankar

det är en avsats
det är ett kliv
det är en flicka

det skulle vara fint
graciöst
det vackraste jag gjort
i hela mitt liv

~andetag~
ett tu tre
~ jag blundar ~
på det fjärde ska det ske
på det femte gäller det
på det sjätte
~jag faller ~

smäller det





jag öppnar ögonen
skrattar
fan, så svårt var det inte att hoppa från trean




Fri vers av Den outtalade
Läst 768 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-15 23:20



Bookmark and Share


  Anna*
Jättebra!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade