Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi inspirerade bibeln, baby




vi lever i
framtiden;
bland under av
teknik,

låser
vi in oss med
tusen
nålar till
skivspelaren &
filterlösa
cigaretter utan
varning

i röken & lugnet, vi
lever inte nu, men
inte heller förr &
inte heller




våran tid är ingen annans






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 23:27



Bookmark and Share


    HildaLa
Du skriver härligt. Titeln är underbar. Vill läsa mer av dig... ska läsa mer av dig!
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson