Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dricka nektar


själens fläckar irrar omkring lurar mig in i illustioner

jag ramlar hela tiden dragen hit och dit fyller upp

hålet med nonsens som förvirrar

jag fattar inte varför jag kan hålla mig ren

borta från allt skräp som serveras

dansar runt i livets sång med gyttjan runt mina fötter

stannar upp stunder och förstår livets mysterium

men faller igen


oh du stora skänk mig din smekning låt mig dricka

nektaren av allt heligt

se till mig som livets barn

ta mig under dina vingar

och visa mig vägen i mitt förrvirrande tillstånd




Fri vers av annbrith
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith