Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en variant av hur det känns att vara utelämnad.. och hur man kan reagera..


jag vill vara inomhus


lämna mig inte ute i regnet..
låt mig vara inomhus och höra när regnet piskar mot rutorna..
låt mig stanna inomhus och känna värmen i mig..
jag vill inte vara ute och känna regnet piska på min känsliga hud..
skada mig inte..
jag vill vara inomhus..
jag vill vara med er..
inte utanför..

glömmer aldrig hur ni stängde mig ute..
glömmer aldrig hur mycket jag lärde mig av er..
jag lärde mig att inte vara som er..
inte det minsta..


jag är inomhus nu
jag är inte utomhus längre..
regnet piskar inte mot min känsliga hud längre..
jag är inomhus och hör regnet piska mot rutorna..

ni är där ute och regnet piskar sönder era dåliga samveten




Fri vers av Sonja
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-12-09 10:27



Bookmark and Share


  bq
Utelämnad...ordet som du ger substans, ljus där skymning och kyla vandrar hårt över din levande själ...vackert...poetiskt, och gripande
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Sonja