Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är smart


Den är smart,

som vet

att den

inte vet.


Den är smart

som tänker på

framtiden,

tar det förflutna

som det bortgångna

och sätter nuet

i centrum.





Fri vers av Sonja
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-01-06 11:47



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra, tycker dock att den inte
känns riktigt klar.

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sonja