Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 29:e september 2005


Väntan


bortom ett sken av silver,
ovan en ändlös horisont,

härjad till leda,
bergen höjer sig till himlen,

drucken..
i väntan på bödeln
i nattens bårhus.

men det är något,
som fladdrar runt fönstret

i ljuset av dimmor,

släpp in det..
jag hatar detta.




Fri vers av Lordslig
Läst 336 gånger
Publicerad 2011-01-22 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lordslig
Lordslig