Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bryta sig ut och aldrig sluta slåss mot systemet. Kommentar skulle uppskattas


Bläckblod

Vad vet ni om mig?

Hur kan ni säga att ni kan jag känna vad jag känner?

Ni kalla människor

Vill ni mitt bästa?

Försök då inte att centrera mig

Slösa inte er tid på mig

Gå till de blåblodiga

Vars blod är kallt av bläck

Mitt blod brinner av elden jag känner


Jag kommer aldrig sluta springa

Jag kommer aldrig sluta slåss

Jag kommer slåss för min mor

Jag kommer slåss för min far

Behåll ert bläck

Elden brinner ännu




Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 21:01



Bookmark and Share


    kivu
Starkt!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum