Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tintomara är jag

Varken människa
Djur eller
Kvinna

Att inte älska
Inte känna
Jag vill inte vara tvungen
vill vara jag

Jag är en sång
För dig som vill
Är konst
För alla som ser

Pöbeln vet ej
Vilken gudom jag dyrkar
Vad är jag?
För att djur kan inte gråta







Fri vers av Cogito Ergo Sum
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cogito Ergo Sum