Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livsväg

Min livsväg är inte en rak linje
den går i kringelkrokar
och runt i cirklar
och ibland i en krök
kan jag möta en välbekant figur
och säga
Men hej, är DU här?




Fri vers av stenhur
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-26 17:10



Bookmark and Share


  walborg
Härliga rader - möte med sig själv eller med någon kär vän ...
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur