Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens röster

På ängar
där historiens
röster lockas
till en
säker undergång.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 19:52



Bookmark and Share


  Anders Perols
Inte så dumt detta. Det är en bra skriven inledning som fångar läsaren men fortsättningen uteblir. Något att bygga vidare på kanske?
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt