Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illa framförda idéer #2



om tiden var
din puls skulle jag
krossa alla
klockor

om gatljus var
din syn skulle jag
släcka hela
staden

om åskan var
din röst skulle jag
riva ned den ifrån
himlen, för du är

dunkandet i
huvudet, är
solen i ögonen, är
skriken i mina öron

du är den du aldrig ville bli







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-05-02 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson