Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på fem minuter med de orden som måste ut. That's it. Jag skulle inte kalla det poesi.


Var det så enkelt?

Det spelar ingen roll vad du säger längre.
Vad du gjort och inte gjort.

Jag vet redan vad du gjort,
du har spottat och trampat på mig.

Än värre, du har spottat och trampat på oss,
och du får det att verka som en enkel sak att göra.

När du nu talar om vår kärlek,
hör jag bara ett hån.

Du förtjänar inte vår kärlek.




Fri vers av Kaylie
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 02:17



Bookmark and Share


  TynANK586
så otroligt bra skriven!
jag tror vi alla känner igen oss...
2011-11-22

  hurt and broken
Oj,så igenkännande. som mina tankar ur din mun :)
Rakt å enkelt,å så bra!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie