Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det förflutna är målet




jag strävar bakåt.

tar tåget till
hållplatser som stått
övergivna sedan '99

jag nynnar på en
melodi som saknat
röst sedan '04

går längs gator vi
vandrade en gång,
andas in havsluften, den
som gav mig liv runt '07

drar mig tillbaka, till en
tid då dom jag älskat, var
sanning framför mina ögon &
verklighet för mina fingrar

jag strävar bakåt, minnet av
oss är min framtid & jag
trånar,
saknar,
längtar






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson