Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt vanlig dag



jag fick en teckning av dig
den var ful
men jag sa att den var fin

du sjöng en sång för mig
du sjöng falskt
men jag sa att du sjöng bra

du bakade en kaka åt mig
den var äcklig
men jag sa att den var ganska god

sen drog jag dig i håret
gick hem
och kollade på action




Övriga genrer av Johan.
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-13 17:40



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
skönt!
2005-12-25

  BeaSTHLM
hehe skön dikt :)
är dikten ur en players perspektiv ? ;) hehe
kram
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan.