Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ser och vi känner.

liten stjärna faller.
önskningen föds.
när ljus möter mörker.
en märklig känsla.

sitter där och ser.
kroppen fylls av ro.
tystnaden smyger fram.
en nåls tyngd smäller.

lövens ljud ekar.
kvisten knäcks.
solen reser över skogen.
dagen som sakta gryr.
liv som vaknar.

vi ser och vi känner.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
"Vi ser och vi känner".............textens slut, som också är rubriken, är så vackert skrivet...ryms så mycket känsla i den meningen. Dikten i övrigt är ljuvlig - gillar skarpt!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund