Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sentimental pusselbit


De kommer att komma en vår för de
De är jag säker på
Även om du flyttat
Och inte bor där nu
Så kommer du tillbaka
Och det
Det vet till och med
Du

Du trivdes aldrig där
Och han
Han var bara till besvär
It's a end of an era
You might say
Säg det till honom istället för till mig
Något
Något är inte som förr
En liten förändring
När jag knackar på din dörr

Den öppnas och du ler
Jag visste att du ville komma tillbaka
för att uppleva mer
hösten har kommit
den är redan här
så plocka upp ett löv
för det, det är du värld

du har rest en lång bit
för att ta dig ända hit
för att ta dig till början
till din första
pusselbit





Fri vers av Josefina lowi
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefina lowi
Josefina lowi