Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är såhär det ser ut vänner ....


ekot finns kvar


jag har accepterat

att nu är det såhär
det är över

det finns inget vi längre
inga skrik inga bråk

jag kommer inte vakna i din säng
med min haka i dina händer

jag kommer inte ligga med min näsa mot din hals
i flera timmar

bara andas
och låta dina fingrar dansa i mitt hår

jag brukar vakna och sakna dig
sakna din hals

och hur vettigt låter det ?

vi har slutat skrika
men ekot finns kvar




Fri vers av volaille
Läst 491 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-02-22 21:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Med vemod och saknad till minnen som var, i ett ekon som kommer och går.
2011-06-22

  Piraya
kärlekssmärta är svår att hantera.
2011-03-21

  LassO
en dag fattar man, bättre att sakna än att, bara vara lättad, tror jag
2011-03-14

    vilgot hellros
sjukt bra skrivet, och den känns, känner igen mig i den. applåd
2011-02-28

  La Magnólia VIP
En vacker läsning .. med en vemodig och sorgsen klang ...
2011-02-24

  F.
Du sätter så skickligt ord på saknaden som letar sig genom märg och ben. Gillade den här mycket!
2011-02-22

  M_Franke
Fullkomligt smärtsamt underbar
2011-02-22

  sockerspöket
intressant vinkling med skriket och bråken samtidigt som du låter oss ta del av det där fina och underbara.

Väldigt målande och vackert skrivet. Det känns när man läser
2011-02-22

    ej medlem längre
vi har slutat skrika
men ekot finns kvar


Mycket bra avslutning...
2011-02-22

  Ninananonia VIP
Ja det ekar tomt ..

Men det kommer en dag när du åter fylls du med liv och kärlek
utan skrik och bråk...

Vackert skrivet.
2011-02-22

    Ken Cassel
Låt då ekot vandra åt mitt håll, så att jag bara får en liten chans att besvara det, med ett litet Hallå!
Vem där?!

Kramar!

Ken
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille