Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen mening ..


halva ord

allt jag får ut är halva meningar
halva ord

det spelar ingen roll
hur fint det än är

hur trasigt det än känns
hur ont jag än har

för jag kan inte förklara mig
med halva ord




Fri vers av volaille
Läst 461 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-31 21:56



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Otroligt fint.
2011-12-08

  Ninananonia VIP
Nej det kan man inte göra...



mycket bra.skrivet..
2011-10-01

  Celticgirl
Bättre att ha halva ord än inga alls :).
2011-09-18

  Zelogath
Jag tror vi alla har haft den känslan
Men kom ihåg
Den dag du sitter
Vid den du håller kär
Där allt är rätt
Säg dina halva ord
Yttra dina
Halva meningar
Jag lovar dig
Tystnaden
Tystnaden säger allt
Som behöver sägas
Applåder för dina halva ord, vännen min
2011-09-02

    ADI Nehlin
vet hur det känns..fint skrivet
2011-09-01

    ej medlem längre
Hälften är...

mycket bättre än...

inget
2011-09-01

  aol
känner igen,
2011-08-31

    Mymlan.
Jag känner igen mig så väl i vad du skriver. Hur många halva ord man än har så kan man inte sätta ihop det till något helt. Och det är så frustrerande. Hur som helst så var det här mycket bra skrivet!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille