Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall mark.

Det faller frostbiten tystnad från himlen
Skotten hörs ännu vina över övergiven mark
Människor lemlästade

Ruiner av hus, nästan obefintliga

Det faller frostbiten tystnad från himlen
Tystnad. Det finns ingenting

Skotten hörs ännu vina över övergiven mark
som ett minne av det ingen vill minnas

Träden står vita,
sträcker sig desperat mot himlen
Ingen kan fly
Ingen kan lämna




Fri vers (Fri form) av Caroline Lundström
Läst 353 gånger
Publicerad 2011-02-25 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lundström
Caroline Lundström