Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är i mig


Efter en kyss blir du levande

du
som är
kär



Bara en blick och du tåras

du

är
kär
i mig


Vi möts i nästa steg


du
är

i mig



Vi blir levande tillsammans

du
som är
kär
i mig




Fri vers av Fia
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-14 22:45



Bookmark and Share


  Frida E
fin skrivet och härligt upplägg
2005-12-20

  Wretling
Känslan att veta att någon är kär i en kan vara undebar :)
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fia