Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris 2008


Livstigen

Jag träffade en kvinna
häromdagen
på livsstigen
hon var lysande
och havande
och
jo,
det var
sladdbarn
för hela slanten
ja...vi träffades
på livsstigen
vid
kanten

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-02 14:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Spännade dikt som ger många tankar. Gillar. =)
2011-03-02

  filosofian
Gillar stilen på den här dikten.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP