Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Closure

jag känner att jag vill
att jag vill prata med dej

höra hur du har det
om du mår bra

samtalet blir långt
trevligt

efteråt inser jag
att jag nog funnit

det

äntligen




Fri vers av pixiee
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-04 06:05



Bookmark and Share


  queenia
Stängning? Avslut?
2011-03-04

    ej medlem längre
Äntligen är hon tillbaka!
Med dikt som lämnar det öppet
för läsaren att ta hem dikten till sig.
Snyggt.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee