Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skånesemester

jag vill inte gå och lägga mig

insikten slår mig

jag vill inte gå och lägga mig

för då börjar det.

din ångest. ditt behov av att prata. att diskutera. att få svar. att ha rätt. att hugga på minsta lilla felsägning. att gråta. att hålla oss vakna. att få oss att lida lika mycket som du.

jag vill inte gå och lägga mig

kan vi bara låta bli i kväll?




Fri vers av pixiee
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee