Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag...

Öppen står dörren till min själ

Mättad är känslan av

underkastelse

Tar girigt för mig av

självkänslans

behag

Står rak i ryggen

 Här är

 

JAG




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 17:08



Bookmark and Share


  Veronic@
Kort & jätte fint!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP