Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återigen Du


Silent lucidity

Lyssnar
Vill att du lär
Mig
Vill inte vara gullig
Vill vara mer
Din
Så som du vill ha mig

Bara du




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-21 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP