Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna natten sen

 

 

För hur har vägar stigar till

vem beredde spår

som sol att navigera till

när du vilse går.

 

Jag har vatten här och longitud

vågor och resta sanddyner men de hjälper inte ett dugg vet du,

 

inga solkors och kompass

jag har vilse i själen.

För de gryr morgondagarna, de gör ju alltid så.

stilla.

 

Jag ska yrvaket ställa mig upp som rak.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag har vilse i själen"

Mustiga strålandeord
2011-03-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. Väcker många tankar och accosiationer.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP