Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Vacker åtrå

Kalken är till bredden fylld av vin..Kvinnans mörka lockar hänger fritt över ryggen.I brasans sken syns hennes kropp glödande, längtande..Långa skuggor mot väggar av sten.En droppe av vin på hennes läppar, fångas i en kyss av honom, som hon älskar. Hennes fylliga bröst är varma i hans händer, han lägger ner henne på fällen.Hennes vackra ögon inramas av mörka fransar, i dem ser han åtrå, en åtrå som som han delar, av hela sin kropp och själ.. Han kysser hennes ansikte, hals och den lena magen..Låren glider isär... Rundningen visar rosa kronblad, han läppjar hennes sälta..Hon skälver, väntar...Gnyr av lusta:Kom, min älskling, vill så gärna ha dig.. Han tittar djupt i hennes ögon, och de blir ett..Efter många år av väntan, har hon på riktigt blivit hans..En längtan som var värd att vänta...I famnen ligger hon, efter älskogs hetta..Hon den vackraste...Rubinerna han gav i gåva, gnistrar röda mot hennes hals.. Ny morgon gryr och hon blir hans. Igen..




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-07 00:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-03-07

  Junitvillingen
Erotisk laddning från början till slut - eggandet, het sensualism där orden dansat fram som om du är huvudpersonen själv...kanon;-))
2011-03-07

    ej medlem längre
Superbt
2011-03-07

  Peter Olausson VIP
en text om älskog att bara älska!
2011-03-07

  peter markurth
ja denna är mkt bra
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP