Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i din storm


Mitt i din storm
kaoset
allt viner runt dig
alla sliter i dig
kräver din odelade uppmärksamhet
just nu
på en gång
alla
envar
utan hänsyn
utan att fråga vad du vill

blodiga rosor
i en vas av krossat glas
törnen som örnklor
droppade hjärteblod

utmattad
med sviktande knän
du kämpar
undrar
tvekar

här står jag
utan krav
utan äganderätt till dig
bara finns
håller mina armar öppna
om du vill
kryper du intill
ett par andetag
några hjärtslag
nära mig
där jag gärna skulle vilja ha dig ofta
där får du vara
om du vill
om du vågar
kom mig nära

men kom
när du är redo
vill
vågar
kan fritt

innan dess
ta ett par kramar
samla dig
kämpa på
här står jag
mest ensam
men till stöd
för
dig
för den vän som behöver
men utan krav eller pris
för att vara den vi är
du .. just du
jag.. bara den jag är

mitt i din storm
kan jag vara lugnet
den klippan
mot vilken vinden inte rår på
vågorna hjälplöst slänger sig mot
din lugna hamn
där ett tryggt ljus lyser om natten
och en vacker dag leder dig hem




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-08 17:34



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En kärleksfull och varm text .. en öppen famn för en vilsen själ ...
2011-03-13

  arja savela
Detta går rätt i hjärtat på mänga plan. Suveren text..innerlig
2011-03-08

  queenia
så underbart skrivet.... så kärlek skall vara!
2011-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
H ärlig dikt om hopp
Ä rligt kärligt lopp
R ejält man hoppas då
* att allt skall slå in så!
********************
2011-03-08

  Emme VIP
Åh så vacker...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP