Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tomheten tränger sig fram finns inget kvar

när tomheten visar sig allt för väl vissa stunder,
då funderar jag om hela världen håller på att gå under.
tomheten som finns av så många skäl i mitt liv,
jag förstår inte att du är död mamma, du hjälpte mig ta nya kliv.
ett liv utan dig,
kommer alltid vara en tomhet inom mig.
denna tomhet efter närhet från dig min underbara,
i mitt huvud jag hör dig "jag älskar dig" svara.
jag vilar mot kudden mitt öra,
och tycker mig mammas röst höra.
men jag vet att det inte är sant,
nu är jag nära denna jävla kant.
kanten som finns när jag inte orkar mer,
men jag vet att du ser på mig där uppifrån, ner,
så jag lovar dig, och dig och dig att jag ska alltid kämpa och vara stark,
så länge jag bara kan ska jag stå på denna mark!


www.ellenottnargard.blogg.se
Läs gärna min blogg!! Skriver mycket om min gymnasieutbildning som hudterapuet, kom gärna hem till mig och få massage och behandlingar.




Bunden vers (Rim) av Ellen Ottnargård
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 22:43



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Välsignelse att ha en god relation till sin mamma ... gör en stark som kvinna
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård