Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen av dom gråter.

Någon gråter förtvivlat
Jag börjar genast leta
Går förbi några tjejer
De ser efter mig
Ingen av dem gråter
Går förbi några killar
De sneglar på mig
Ingen av dem gråter
Så möter jag en vän
Hon gråter ej hon heller
Istället kramar hon mig hårt
Så inser jag tillslut
Den jag hör gråta
Det är jag




Fri vers av Grönögd
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-12-16 14:41



Bookmark and Share


  Christer VIP
En fantastiskt bra dikt...lättsamt och smart om någonting allvarligt och vanligt...så många som vill hjälpa andra så mycket att de glömmer att hjälpa sig själva...eller inte vågar se inåt. Ett ord skulle jag vilja ändra..."ej" till "inte". Ej passar inte riktigt in i det övriga språk du har i dikten. Annars...super!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Grönögd