Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All denna skit.

Mitt eviga skitsnack
Mitt eviga sicksack

Mitt eviga dagliga skratt
som lätt kan dölja hur det är fatt
Mina eviga tankar
från ett hjärta som bankar
allt konstigare för var dag
Var det så det var tänkt, säger jag

Min eviga ungdom
som redan känns slut
När det finns något där inne
som alltid vill bort eller ut

Min eviga trötta blick
i väntan på ett förutbestämt klick
Som ska leda till vila på obestämd tid
Mitt eviga sökande efter inre frid

Min eviga hand
som skriver och river
där i skuggan av mitt eviga hopp
som sakta flyr bort
från min tidsbestämda kropp




Fri vers av Grönögd
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-01-25 16:51



Bookmark and Share


    Juni
Den här gillade jag :) snyggt skrivet!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Grönögd