Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elvis *1995 ¤ 2011


Adjö min gamle vän.

Gryningen har kommit och du går åter till vila
Nattens fångster du stolt visade oss med hög svansföring
Revirets konung med guld i din päls och smaragder i blicken

16 års trogen tjänst som jägare, mysare och tröstare
vi tackar dig ödmjukast gamle vän

Minnen vi tar med oss för alltid, ditt djupa vibrato när du njöt, ditt smekande runt våra ben när hungern slog till och din kärlek för fötter som ville klia dig bakom örat.

Varje kväll en värme bredvid mig i sängen, en god vän som ville ha och ge närhet.

Nu har dina sinnen berövats dig men
i solens glans att ligga och omsorgsfullt tvätta din mjuka tass
ska du åter få göra

denna gråa dag


Återvänd till din mor och syskon, en himmel för er att fortsätta alla lekar och jakter i, i evighet.

Adjö min gamle vän
saknad och många minnen kommer följa i din tysta steg

Gryningen har kommit och du går åter till vila...

Vila i Frid.




Fri vers av TigersLori
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-11 00:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Oh, vad fint skrivet om en kär gammal vän. Jag bävar för när det blir dags för min fina hund.
2011-03-22

    ej medlem längre
Så smärtsam,så sann.Det gör ont när de går bort(hem) de man älskar.
2011-03-18

  Nina Nightwish VIP
Så sorgligt, tårarna bränner under ögonlocken.. Mycket fint skrivet
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori