Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-19 11:44



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så härlig. =)
2011-03-20

    ADI Nehlin
underbart
2011-03-19

    ej medlem längre
kort men mästerlig!
2011-03-19

  Blåbäret
skapar ett varmt leende detta
2011-03-19

  the apache kid VIP
sometimes it's best just to surrender
2011-03-19

  Göran Gustafsson VIP
Hur konstruerar man ett "alkohol"-lås mot denna form av berusning.
:) Hälsningar GG
2011-03-19

  lodjuret/seglare VIP
såsom varande djupt och tacksamt förtjust i mig själv ser jag hur du här söker uppmuntra läsaren, vilket jag finner högst behjärtansvärt.
Trenne träd av blommande rönnbär skänker jag denna text.
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP