Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punkter och uttropstecken


hela tiden i vägen för glädjen
punkt
punkter för att stoppa
avgränsa
begränsa
styra
reglera

där jag vill komma fram
inte sätta punkt

bli din
inte punkteras
inte lösas upp som ett luftslott i dina tankar
vara din ditt hjärta vill närma sig
utan punkter
utan avslut i sinne

jag vill förvandla dina punkter
låta dem växa
bli utropstecken

jag vill ta din hand
vandra längs den gula tegelstensvägen
utan punkt
trippa fram mot smaragdstaden
finna trollkarlen
som kan befria
oss

göra oss fria inför varandra
utan punkter

ge oss något
som kan skapa
massor med utropstecken

i natten
famn i famn
hud mot hud
du får fylla min längtans skål
låta mig få flöda över
dig
oss
varandra
där längtan når vårt mål
utan punkt

inga punkter för att stoppa oss
bara utrop av njutning
glädje





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-19 20:58



Bookmark and Share


  Emme VIP
Åh vad fin...
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP