Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hem

ta mig hem

om hem är bort

ta mig bort

om det känns som ett hem




Fri vers av papperstrana
Läst 399 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-21 06:18



Bookmark and Share


  sönderklippt plast
Underbar! <3
2011-04-14

  Anna*
En verklighet kan det vara trots att det verkar som en paradox. Snyggt!
2011-03-25

    Vimmel
Lite av en paradox, nästan. Ta mig bort till mitt hem.
2011-03-24

  julia.s
himla fint skrivet
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana